International - Aflakken

Geformuleerd met behulp van de nieuwste high solid-technologie. Super Gloss HS is een hoogglans aflak met een laag VOS-gehalte ( vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Super Gloss HS is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen, de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2
lagen. Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast, hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. De High Solid formulering betekent "meer verf, minder oplosmiddel" en hierdoor een Super Gloss HS ook verminderde geurbelasting voor een meer aangename werkomgeving. Deze lagere oplosmiddelformulering ondersteunt ons streven om de impact op het milieu te verminderen zonder afbreuk te doen op de prestaties van het product. Super Gloss HS is verkrijgbaar in de meest populaire kleuren uit de Sikkens Supper Gloss range.



*Droogtijd:15Graden, kleefvrij 4,5 uur
*Overschildertijd: 15Graden, min 36 uur max 4 dagen
* Aanbevolen onderlaag: Pre-Kote
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium
*Aantal lagen: 1-2
*Verdunning: Thinner no. 1

*Verkrijgbaar in de kleuren: Bahama Beige 243, Arctic White 248, Black, White, Ocean Blue 210, Thames Green 239, Whale Grey 201, Atlantic Blue 269, Pearl White 253, Lighhouse Red 233
*Verpakking: 750cc 




Toplac is een hoogwaardige, eersteklas 1-component hoogglans aflak geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. De verbeterde UV-filters verminderen de schadelijke effecten van het zonlicht en zorgen ervoor dat het oppervlak zijn glans behoud. De gesiliconiseerde alkyd formule gaat twee keer langer mee dan conventionele 1-component alkyd-verven en zorgt voor een uitzonderlijke diepwarme glanzende eindlaag. Door de goede vloei-eigenschappen is Toplac, na zorgvuldige voorbehandeling van de ondergrond, eenvoudig met de kwast of de roller aan te brengen op polyester, hout , aluminium en staal. 

*Droogtijd: 15Graden, Kleefvrij 3uur
*Overschildertijd: 15Graden, min 16 uur max 3dagen
*Aanbevolen onderlaag: Pre-Kote
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 12m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium, koolstofvezel
*Aantal lagen: 1-2
*Verdunning: Thinner no. 1

*Verkrijgbaar in de kleuren: Snow White 001, Mediterranean White 545, Ivory 812, Atlantic Grey 289, Rochelle Red 011, Bounty 350, Donegal Green 077, Lauderdale Blue 936, Mauritius Blue 018, Jet Black 051
*Verpakking: 750cc 




Perfection is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. Perfection is speciaal geformuleerd om het voor de amateur mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. Perfection biedt duurzaamheid, slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie en milde zuren. 

Gebruik boven de waterlijn
Afwerking/glans: High Gloss
Ondergrond: Aluminium, Polyester, Staal, Hout en Koolstofvezel
Aanbrengen: 2 à 3 lagen
Verpakking: 750cc


Kleuren: Platium, Off White, Oyster White, Matterhorn White, Royal Blue, Mauritius Blue, Flag Blue, Fighting Lady, Cream. Rochelle Red, Lauderdale Blue, Snow White, Jade Mist Green, Chilli Red, Mediterrane White en Black.
Niet alle kleuren zijn op voorraad, informeer eerst even of de kleur in de winkel aanwezig is.




Interdeck is een sterke polyerethaan antislipverf. Interdeck bevat een fijn non-slip materiaal. De zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon op loopdekken en opbouw. Interdeck is eenvoudig, direct uit het blik met kwast of roller aan te brengen.

Gebruiken boven de waterlijn
Ondergrond: Aluminium, Polyester, Staal en Hout
Aanbrengen: 1 à 2 lagen
Verpakking: 750 cc

Kleuren: Squall Blue, Cream, Grey, Sand Beige en White






Danboline is een harde en sterke verf voor bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Danboline heeft een uitstekend dekkend vermogen en is chemisch bestand tegen het morsen van olie en brandstof. Danboline is makkelijk te reinigen voor eenvoudig onderhoud.


*Droogtijd: 15 Graden, kleefvrij 8 uur
*Overschildertijd: 15 Graden, min 24 uur   max 3 dagen
*Aanbrengen met:Kwast, Roller
*Uitstrijkvermogen: is +/- 11m2 / liter.
*Te gebruiken op:Polyester, Hout, Staal, Aluminium
*Aantal lagen: 1-2
*Verdunning: Thinner no. 1

*Verkrijgbaar in de kleuren: Grijs, Rood en Wit
*Verpakking: 750cc 


De vermelde productgegevens zijn bedoeld als een algemeen overzicht. Voor de uitgebreide applicatie- en productinformatie en meer specifieke informatie verwijzen wij U naar het technisch informatieblad te verkrijgen in de winkel

Lees voor u begint altijd de uitgebreide applicatie- en product informatie op het technisch informatieblad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten